Programele sunt setate din ecranul de bază al modului
de meniu.
MOD DE BAZĂ
Această setare memorează
setările de copiere colectiv, ca pe un program. Programul memorat
poate fi preluat prin utilizarea unei operații simple.
Pentru informații privind preluarea unui program, consultați
"REGĂSIREA UNUI PROGRAM".
De exemplu, să presupunem că desene în CAD de dimensiunea
A4 (8-1/2" x 11") sunt copiate o dată pe lună pentru arhivare, utilizându-se
următoarele setări:

| Când nu este stocat un program de activități | Când este stocat un program de activități |
|---|---|
|
Setați reducerea de la A5 (5-1/2" x 8-1/2") la A4 (8-1/2" x 11") ![]() Modificați setarea de expunere. ![]() Setați copierea față-verso. ![]() Atingeți scurt tasta [Culoare Start] sau [A/N Start]. |
Preluați programul stocat. ![]() Atingeți scurt tasta [Culoare Start] sau [A/N Start]. |
|
În fiecare lună, la copierea acestor desene se consumă timp prețios, necesar pentru selectarea setărilor de mai sus. În plus, ocazional se produc erori la selectarea setărilor, astfel încât unele copii trebuie refăcute. |
Setările sunt stocate într-un program, astfel încât acestea pot fi selectate prin apăsarea unei taste. Acest lucru este simplu și nu consumă timp. În plus, setările sunt stocate la un loc, astfel încât să nu poată apărea erori și, prin urmare, nu va fi necesar să refaceți copii din cauza erorilor de setare. |
Specificați funcția de copiere care urmează să fie stocată.
Atingeți pictograma [Meniu] și atingeți [Înregistrare/ștergere program].
Atingeți [Înregistrare program].
Atingeți scurt o tastă neutilizată.
O tastă cu un program înregistrat este marcată cu o bifă.
Setați un nume pentru program și atingeți scurt tasta [OK].
Apare un mesaj de completare a înregistrării.
Atingeți tasta [Program apelare].
Atingeți scurt tasta corespunzătoare programului pe care doriți să-l preluați.
Această secțiune explică modul de ștergere
a setărilor de copiere dintr-un program și de redenumire a unui
program.
Atingeți pictograma [Meniu] și atingeți [Înregistrare/ștergere program].
Atingeți [Șterge Program].
Atingeți scurt tasta corespunzătoare programului pe care doriți să-l ștergeți și apoi atingeți scurt tasta [Sterge].
Atingeți pictograma [Meniu] și atingeți [Înregistrare/ștergere program].
Atingeți [Modificare nume program].
Atingeți scurt tasta corespunzătoare programului dorit și redenumiți programul. Apoi atingeți scurt tasta [OK].
După finalizarea setărilor, atingeți tasta [OK].Version 06a / bp22c25_usr_06a_ro