Puteți șterge istoricul de transmitere a imaginilor.
Atingeți scurt istoricul pe care doriți să îl ștergeți.
Pe ecranul jurnalului de transmitere, atingeți [Sterge istoricul selectat].
Va apărea mesajul "Stergeti istoricul selectat?", atingeți tasta [Șterge].
Jurnalul de transmitere selectat este șters.Version 06a / bp22c25_usr_06a_ro