SHARP

Limba

AUTENTIFICAREA UTILIZATORULUI

Autentificarea utilizatorului restricționează utilizarea echipamentului la utilizatorii care au fost înregistrați. Pot fi specificate funcțiile pe care fiecare utilizator are permisiunea de a le utiliza, permițând echipamentului să fie personalizat pentru a îndeplini cerințele spațiului dumneavoastră de lucru.
Când administratorul echipamentului a permis autentificarea utilizatorului, fiecare utilizator trebuie să se conecteze pentru a utiliza echipamentul. Există tipuri diferite de autentificare a utilizatorului, iar fiecare tip are o metodă de conectare diferită.
Pentru informații suplimentare, consultați explicațiile pentru metodele de conectare.
AUTENTIFICAREA CU AJUTORUL NUMĂRULUI DE UTILIZATOR
AUTENTIFICAREA CU AJUTORUL NUMELUI DE CONECTARE/PAROLĂ
Pentru setările necesare pentru autentificarea utilizatorului, consultați CONTROL UTILIZATOR.

AUTENTIFICAREA CU AJUTORUL NUMĂRULUI DE UTILIZATOR

Procedura de mai jos este utilizată pentru conectarea pe baza unui număr de utilizator primit de la administratorul echipamentului.
Când porniți echipamentul, se va afișa ecranul de conectare.
În cazul controlului după numărul de utilizator

  • Dacă opțiunea "O atenționare când conectarea eșuează" este activată în setările de sistem, panoul de operare se va bloca timp de cinci minute dacă este introdus un număr incorect de trei ori la rând.
  • Contactați administratorul echipamentului pentru a verifica numărul de utilizator care vă este atribuit.

Introduceți numărul dvs. de utilizator (5 până la 8 cifre) cu ajutorul tastelor numerice.

Fiecare cifră introdusă va fi afișată sub forma " ".

Atingeți tasta [OK].

Dacă numărul de utilizator introdus este autentificat, este afișat numărul de pagini rămase pe care le poate copia utilizatorul .
Când este setată o limită a numărului de pagini pe care un utilizator le poate folosi, se afișează numărul de pagini pentru utilizatorul care s-a conectat.
  • Pentru a limita numărul de pagini pe care un utilizator le poate folosi:
  • Pe pagina Web, selectați [Control utilizator] → [Setări de control acces] → [Grup limită pagini].
  • Pentru a ascunde numărul de pagini care pot fi folosite după conectare:
  • Pe pagina Web, dezactivați [Setări de sistem] → [Setări autentificare] → [Setări implicite] → [Afișează Stare utilizare după conectare].
  • Pentru a modifica ora de afișare a mesajului:
  • De pe panoul de operare, selectați [Setări de sistem] → [Setări generale] → [Setări operații] → [Setare oră mesaj].
Când numărul de utilizator este un număr format din 8 cifre, acest pas nu este necesar. Conectarea se realizează automat după introducerea numărului.

După ce ați terminat de utilizat echipamentul și doriți să vă deconectați, atingeți [Deconectare].

AUTENTIFICAREA CU AJUTORUL NUMELUI DE CONECTARE/PAROLĂ

Această metodă este utilizată pentru conectarea cu un nume de conectare și o parolă primite de la administratorul echipamentului sau administratorul serverului LDAP.
Când porniți echipamentul, se va afișa ecranul de conectare.
Când se realizează controlul după numele de conectare și parolă

  • Pentru a seta [Atenționare când conectarea eșuează]:
  • Pe pagina Web, selectați [Setări de sistem] → [Setări autentificare] → [Un Avertisment când Conectarea Eșuează].
  • Pentru a memora un nume de utilizator:
  • Pe pagina Web, selectați [Control utilizator] → [Setări utilizator] → [Listă utilizatori]. Înregistrați și restul informațiilor, precum numele de conectare, numărul de utilizator și parola. Solicitați administratorului echipamentului informațiile de care aveți nevoie pentru utilizarea acestuia.

Introduceți numele de conectare.

Introducerea cu ajutorul tastaturii digitale
Dacă nu a fost efectuată înregistrarea numelui de utilizator în modul setare, doar utilizatorii cu autentificare LDAP pot atinge scurt caseta de text [Nume conectare] și să-și introducă numele de conectare cu ajutorul tastaturii virtuale.
Selectarea dintr-o listă
Atingeți scurt tasta [Selectați din listă] și selectați numele de utilizator de pe ecranul Listă utilizatori.

Introduceți parola.

Introduceți cu ajutorul tastaturii virtuale.
Fiecare caracter introdus va fi afișat sub forma " ". După introducere, atingeți tasta [OK].
Pentru a înregistra numele de utilizator și parola:
Pe pagina Web, selectați [Control utilizator] → [Setări utilizator] → [Listă utilizatori].

Atingeți tasta [OK].

Dacă numele de conectare și parola introduse sunt autentificate, este afișat numărul de pagini rămase pe care le poate copia utilizatorul.
Când este setată o limită a numărului de pagini pe care un utilizator le poate folosi, se afișează numărul de pagini pentru utilizatorul care s-a conectat.
  • Pentru a limita numărul de pagini pe care un utilizator le poate folosi:
  • Pe pagina Web, selectați [Control utilizator] → [Setări de control acces] → [Grup limită pagini].
  • Pentru a ascunde numărul de pagini care pot fi folosite după conectare:
  • Pe pagina Web, dezactivați [Setări de sistem] → [Setări autentificare] → [Setări implicite] → [Afișează Stare utilizare după conectare].
  • Pentru a modifica ora de afișare a mesajului:
  • De pe panoul de operare, selectați [Setări de sistem] → [Setări generale] → [Setări operații] → [Setare oră mesaj].

După ce ați terminat de utilizat echipamentul și doriți să vă deconectați, atingeți [Deconectare].

Limba

Version 06a / bp22c25_usr_06a_ro

↑Prima pagină