Autentificarea utilizatorului restricționează utilizarea
echipamentului la utilizatorii care au fost înregistrați. Pot fi specificate
funcțiile pe care fiecare utilizator are permisiunea de a le utiliza,
permițând echipamentului să fie personalizat pentru a îndeplini
cerințele spațiului dumneavoastră de lucru.
Când administratorul echipamentului a permis autentificarea
utilizatorului, fiecare utilizator trebuie să se conecteze pentru
a utiliza echipamentul. Există tipuri diferite de autentificare
a utilizatorului, iar fiecare tip are o metodă de conectare diferită.
Pentru informații suplimentare, consultați explicațiile pentru
metodele de conectare.
AUTENTIFICAREA CU AJUTORUL NUMĂRULUI DE UTILIZATOR
AUTENTIFICAREA CU AJUTORUL NUMELUI DE CONECTARE/PAROLĂ
Pentru setările necesare pentru autentificarea utilizatorului,
consultați CONTROL UTILIZATOR.
Procedura de mai jos este
utilizată pentru conectarea pe baza unui număr de utilizator primit
de la administratorul echipamentului.
Când porniți echipamentul, se va afișa ecranul de conectare.
În cazul controlului după numărul
de utilizator

Introduceți numărul dvs. de utilizator (5 până la 8 cifre) cu ajutorul tastelor numerice.
Fiecare cifră introdusă va fi afișată sub forma "
".Atingeți tasta [OK].
Dacă numărul de utilizator introdus este autentificat, este afișat numărul de pagini rămase pe care le poate copia utilizatorul .
După ce ați terminat de utilizat echipamentul și doriți să vă deconectați, atingeți [Deconectare].

Această metodă este utilizată pentru conectarea
cu un nume de conectare și o parolă primite de la administratorul echipamentului
sau administratorul serverului LDAP.
Când porniți echipamentul, se va afișa ecranul de conectare.
Când
se realizează controlul după numele de conectare și parolă

Introduceți numele de conectare.
Introducerea cu ajutorul tastaturii digitale
Introduceți parola.
Introduceți cu ajutorul tastaturii virtuale.
". După introducere, atingeți tasta [OK].
Atingeți tasta [OK].
Dacă numele de conectare și parola introduse sunt autentificate, este afișat numărul de pagini rămase pe care le poate copia utilizatorul.
După ce ați terminat de utilizat echipamentul și doriți să vă deconectați, atingeți [Deconectare].

Version 06a / bpc131wd_usr_06a_ro